Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Racó dels èxits esportius
Feu-nos saber tot el que l'esport arenyenc aconsegueix!!!

Amb aquest espai ens agradaria conèixer els èxits esportius aconseguits a nivell autonòmic, estatal, europeu o fins i tot mundial d'equips i atletes d'Arenys de Mar.

Per aquesta raó, la Regidoria d'Esports us convida a què ompliu aquest formulari perquè poguem fer públics els resultats obtinguts. Recordeu, també, que si ens voleu fer arribar alguna fotografia referent a l'èxit esportiu, podeu fer-ho a través del correu electrònic esports@arenysdemar.cat.

DADES PERSONALS
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
MÈRITS ESPORTIUS
*
*Data del Mèrit Esportiu aconseguit ( - - )
*

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Arenys de Mar us felicita pels vostres èxits esportius i us dóna les gràcies per la vostra col·laboració.

Per a qualsevol aclariment, podeu trucar al 93 792 12 72.


D´acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana.

 
^