Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Anunci informació pública reparcel·lació Stella Maris
  • La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 23 de març de 2021, adoptà entre altres el següent acord:

    Primer.- Aprovar inicialment per part de la Junta de Govern Local el projecte de reparcel·lació del POLÍGON D´ACTUACIÓ URBANÍSTICA, PAU 34 – SECTOR STELLA MARIS, D´ARENYS DE MAR, sol·licitat en data 21 de juliol de 2020 pel Sr. FERRAN BESA BERINGUES, en representació de LUIS DE DANIEL GELI – RESIS MARIS.

    Segon.- SUPEDITAR la continuació del tràmit d´aprovació d´aquest projecte a la introducció dels requeriments detallats en l´informe jurídic de data 10 de març de 2021, que es transcriuen en aquest mateix acord, i dels que es puguin derivar dels informes sectorials, que s´incorporaran en un text refós que caldrà
    aportar abans de l´aprovació definitiva de l´expedient.

    Tercer.- SOTMETRE a informació pública l´esmentat projecte, durant el termini d´un mes, publicant els corresponents anuncis al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en l´àmbit municipal i en el tauler d´edictes de l´Ajuntament.

    Quart.- DONAR publicitat de la convocatòria d´informació pública i dels acords que s´adoptin en llur tramitació en la pàgina web de l´Ajuntament.

    Cinquè.- SOL·LICITAR informe als organismes públics afectats i a les empreses de subministrament de serveis afectades pel projecte d´urbanització, de conformitat amb l´article 89.6 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d´agost, pel qual s´aprova el Text refós de la Llei d´urbanisme.

  • Documentació

    Fitxer Acrobat-PDF de (178.92kB)

    Fitxer: Anunci_informacio_publica_reparcel_lacio_Stella_Maris.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 178.92 kB

Publicat el 20 d'abril de 2021
Imprimir
^