Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Ban sobre les normes de seguretat dels pous
  • Aquest Ajuntament ha tingut coneixement de l’existència de pous oberts (i estructures similars), en alguns casos sense cap mena de protecció i en d’altres, tapats de forma insegura, al municipi d’Arenys de Mar. Des de l’Ajuntament volem recordar el risc que suposen aquests pous per a la seguretat de les persones i els animals.

    De conformitat amb el que es preveu a la normativa en matèria d’Aigües i Seguretat Minera, els pous o perforacions han d’estar ben protegits durant les seves fases de construcció, d`ús o d’abandonament.

    Aquestes normes també determinen les condicions i les característiques que ha de tenir aquesta protecció, sens perjudici de les llicències i els permisos necessaris.
    Des de l’Ajuntament recordem l’obligatorietat de guardar les normes de seguretat dels pous per a evitar possibles accidents. En aquest sentit, es requereix als propietaris o usuaris dels pous el seu tancament, en compliment de les normes de seguretat.

    En cas de no realitzar-se aquests tancaments, els titulars del pous podran ser denunciats i sancionats per les administracions competents.

    Així mateix, es recorda que els propietaris dels pous seran responsables de tots els danys que aquestes instal·lacions puguin causar per no trobar-se degudament protegides.

    Recordem que l’obertura de pous o prospeccions està subjecta a prèvia concessió/autorització.

    Arenys de Mar, 29 de març de 2019

    Fitxer Acrobat-PDF de (85.46kB)

    Fitxer: Ban_pous_oberts.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 85.46 kB

Publicat el 2 d'abril de 2019
Imprimir
^