Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ORGANITZACIONS NO GOVERNAMENTALS D'ARENYS DE MAR
Associaciķ Arenyenca Amics de Cuba
Cuba i Arenys, una relaciķ amb molta histōria
 • L'entitat

  L'Associaciķ Arenyenca d'Amics de Cuba va néixer fa uns anys a Arenys de Mar, quan un grup de persones interessades en tot el que passa a l'illa de Cuba decideixen treballar per ajudar en tot el que poguessin als habitants de l'illa.

 • Els projectes

  L´Associaciķ Arenyenca d´Amics de Cuba treballa per enviar ajuts a Cuba, sobretot medicaments i altre material mčdic als geriātrics de l´Havana i altres poblacions, especialment al geriātric Ramķn y Cajal de l´Havana. Grācies a la col•laboraciķ de diferents laboratoris, un grup d´arenyencs i arenyenques treballen des de l´any 1992 perquč els enviaments de medicaments siguin una realitat any rere any.

  A banda dels medicaments, l´any 2007 la Diputaciķ de Barcelona va donar una cinquantena d´ordinadors a l´ONG perquč els fes arribar a una escola de l´Havana, i aquest any, el 2008, també es podran enviar 10 cadires de rodes al geriātric. En aquest cas, l´Associaciķ Arenyenca d´Amics de Cuba ha aconseguit les cadires de rodes i que un taller de la poblaciķ les arreglés de manera gratuīta. Aquest any, els medicaments enviats es donaran al geriātric “Convento de Belén”, també a l´Havana.

  A banda d´aquests enviaments, l´ONG també treballa per donar a cončixer tot el que fa referčncia al mķn cubā a Arenys de Mar.

 • Colˇlabora
  Per a qualsevol aclariment i si voleu colˇlaborar amb l'associaciķ, poseu-vos en contacte amb els responsables de l'ONG.
 • Contacte

  Associaciķ Arenyenca d´Amics de Cuba
  Adreįa: Rial del Sepí, s/n
  Telčfon: 93 792 18 34

Informaciķ publicada el 30 d'abril de 2008
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00