Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nou cicle d'activitats sobre l'ús de les pantalles en infants i adolescents

Les AFA’s dels centres educatius d’Arenys i la regidora d’Educació organitzen un cicle d’activitats gratuïtes i obertes a tothom amb el títol "Pantalles en joc" per parlar sobre l’ús de les noves tecnologies. Es faran a la Sala Josep Maria Arnau a partir d’aquest divendres 5 d’abril.

La iniciativa neix arran de la campanya que es va iniciar a finals del 2023 i que portava per nom “Adolescència lliure de mòbils”. L’objectiu del nou cicle és informar, formar i compartir experiències sobre l’educació en l’ús de les noves tecnologies i que vol acabar també amb propostes per al municipi sobre cultura digital amb la finalitat de garantir el benestar i la seguretat dels infants i adolescents.

El tret de sortida al cicle és aquest 5 d’abril amb la conferència “Aprenem a protegir-nos a internet” amb Tomàs Moré. El 12 d’abril es parlarà sobre “Cervells connectats. L’impacte de les pantalles” amb Marta Ollé, neuroeducadora, el dilluns 15 d’abril s’organitza el taller “Com ens sentim amb la gestió de les pantalles?” amb Anna García i Marta Salvanyà de La Sarja i el divendres 3 de maig es farà una taula rodona amb el títol “Ús de pantalles. Parlem-ne”, on participaran experts i representants de les escoles arenyenques que estarà moderada per la periodista arenyenca Cristina Iglesias.    

Totes les activitats del cicle es faran de 17:30 a 19:30h, són obertes i no necessiten inscripció, excepte la del dia 15 d’abril on cal apuntar-se omplint aquest formulari. 

Publicat el 2 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^