Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys estrena la nova audiogimcana 'El Secret del Gran Calamar'

Després de l’èxit de l’audiogimcana ‘El Tresor d’en Puntafí’, que va adreçada a un públic més infantil (de 8 a 12 anys), l’Oficina de Turisme proposa una nova àudio història interactiva que transcorre pel port d’Arenys: ‘El Secret del Gran Calamar’, aquest cop adreçada a majors de 12 anys.

Es tracta de la fantàstica història de la Margaridó i el seu pare, un valent mariner que va viure moltes aventures a alta mar. Per resoldre l’entramat d’enigmes i desxifrar el misteri, cal escoltar atentament els àudios i seguir les indicacions amb l’ajuda del mapa. Endinseu-vos en l’apassionant misteri que envolta la vila marinera d’Arenys de Mar per descobrir la gran aventura que us espera!

Per fer aquesta activitat cal disposar d’un dispositiu mòbil (smartphone) amb connexió a internet. Els àudios es descarreguen capturant el codi QR que hi ha al mapa del Secret del Gran Calamar. Podeu recollir el mapa a l’Oficina de Turisme o descarregar-lo des de la pàgina web de turisme i imprimir-lo.

‘El Secret del Gran Calamar’ és un projecte per Lambdú Comunicació, el dissenyador Txeni Gil i l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb el guió i locució de Marta Catalán, enigmes creats per Carme Plana, música i producció d’Albert Nardi.

Publicat el 27 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^