Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Adjudicats els horts urbans del Bareu
Les persones i entitats adjudicatàries podran recollir les claus a partir de dimarts vinent i ja hi podran començar a cultivar

Adjudicació Horts urbansAquest matí s'ha fet l'adjudicació de les 16 parcel·les dels horts urbans del Bareu. Al procés d'adjudicació hi han participat els responsables de l'Àrea de Medi Ambient i també representants de la Vocalia de Jubilats i l'Observatori Ciutadà Municipal per aportar les garanties al procés.

Del total de 33 sol·licituts han entrat 31 a l'adjdudicació de les diferents categories previstes al reglament de gestió dels nous horts urbans. La selecció de persones adjudicatàries també ha anat acompanyada de l'assignació de la parcel·la concreta que cada persona podrà conrear.

En el cas de les tres parcel·les dedicades a entitats ha coincidit amb el nombre d'associacions que les han demanat i no ha estat necessari descatar-ne cap. Les adjudicatàries han estat: l'associació Roure, la Cooperativa de Consum el Rial i l'entitat Estela Nova, que treballa a Arenys amb els menors migrants.

En el cas de la categoria de tres parcel·les reservades a joves d'entre 18 i 30 anys tampoc a calgut sorteig atès que hi havia dues peticions per les tres parcel·les. La tercera parcel·la s'ha inclòs en l'oferta a altres grups on hi havia més demanda.

La selecció de les altres dues categories de les franges d'edat de 30 a 60 anys i més grans de 60 anys s'ha resolt d'acord els següents DNI (document adjunt). També s'han assignat suplents per si es donés el cap de renuncia.

Apart d'aquest conjunt de parcel·les se n'han reservat dues que podran ser assignades directament des dels Serveis Socials i que no han entrat al sorteig.

A partir d'ara ja queda tancat aquest prcés i les persones i entitats adjudicatàries ja poden entrar a l'espai dels Horts urbans i començar a preparar el terreny i començar-hi a plantar.  

Llistat persones adjudicatàries més grans de 30 anys.

Fitxer Acrobat-PDF de (336,46kB)

Fitxer: llistat_BAREU.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 336,46 kB

Publicat el 5 d'abril de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^