Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obres per eliminar barreres arquitectòniques i talls de trànsit al sector de Can Nadal
El plàning d'obres preveu tallar el trànsit els propers dies -11 al 14 de març- a aquest sector


Can NadalCan NadalLa setmana vinent començaran les obres programades per l’Àrea d'Urbanisme per adaptar diversos passos de vianants al sector de l'entorn del CAP, els Jutjats i el carrer d'Auterive i can Nadal. Aquesta actuació comportarà alguns talls de trànsit. L'obra preveu en alguns lloc rebaixar les voreres i en altres fer passos elevats per a vianants. En el cas  de la volta de can Nadal amb la cruïlla del rial de sa Clavella també es fa una ampliació de la vorera per aconseguir les mesures obligades de pas i garantir l'accessibilitat.

Alguns d'aquests treballs ja han començar a tocar de l'edifici dels Serveis Socials on ja s'ha arrencat part de la vorera que passa per davant de les cases de Can Nadal. Fins ara no ha calgut tallar el carrer però sí que serà necessari per aixecar els passos. El plàning d'obres preveu que els propers dies -del 11 al 14 de març- afectara la circulació en aquests 2 trams, ja que en aquests 3 dies es farà primer un pas i després l’altre. Els vehicles autoritzats i d'urgències podran accedir al CAP,  el Xifré, l'escola Joan Maragall i a Jutjats per la pujada de l’Hospital passant per davant de la Policia Local.


Tall al mateix sector per passar canalització de fibra òptica


Al mateix sector, una mica més avall, Dijous i divendres  hi ha la previsió d’obrir una rasa, per passar fibra òptica al Rial de sa Clavella al tram de davant l’escola Joan Maragall, sense afectar l’entrada de la mateixa i fora d'horaris d’entrada a l’escola. Així els matins començaran els treballs a les 09.15 i finalitzaran  a les 12.15.  Els treballs de la tarda es reprendran a les 16.30. Dissabte, que ja no hi ha activitat escolar, es farà l'obra davant de l’entrada de l’escola i seguirà per Anna Maria Ravell fins a l’arqueta del davant de l'edifici de Telefónica.

Publicat el 6 de març de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^