Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament i la parròquia signen un conveni per fomentar les visites al retaule barroc

L'alcaldessa Annabel Moreno i el rector de la parròquia d'Arenys de Mar, mossèn Elies Ferrer, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per facilitar la visita al retaule barroc de l´església de Santa Maria.

El conveni permetrà organitzar visites guiades i establir uns horaris de visita al retaule barroc, amb més de 300 anys d'història i declarat Bé Nacional d'Interès Cultural. Es tracta d'un magnífic monument barroc construït entre el 1706 i el 1709 per l'escultor Pau Costa i acabat de policromar l'any 1712.

Coincidint amb els 300 anys de la seva construcció, l'any 2012 l'Ajuntament va impulsar la celebració del tricentenari del retaule barroc amb un seguit d'activitats divulgatives i culturals que van tenir continuïtat al 2015 amb una completa restauració del retaule.

Es posa de manifest que l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha procurat sempre fer difusió i conservació del nostre patrimoni històric, arquitectònic i cultural. I el retaule de Santa Maria reuneix les tres condicions alhora.

És per tot això, que des de l'Ajuntament sempre s'ha considerat que era d'especial importància poder facilitar i fomentar la visita d'aquesta peça escultòrica d'alt interès cultural i turístic.

    

Publicat el 10 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^