Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament saneja l'abocador ilˇlegal de pneumātics d'una finca particular

Després d'esgotar tots els trāmits legals per exigir, sense čxit, que els hereus de la finca on des de fa més de 10 anys s'acumulen uns 5.000 pneumātics els retiressin, finalment l'Ajuntament ha actuat de manera subsidiāria per clausurar l'abocador.

A més dels requetiments als familiars del propietari de la finca situada al límit amb el terme municipal de Caldes, ja difunt, el consistori ha hagut de contractar la retirada dels pneumātics i el seu trasllat a una planta de tractament mitjanįant una licitaciķ pública, fet que també ha alentit tot el procés.

Aquests dies l'empresa Excavacions Casas estā carregant els pneumātics en contenidors per traslladar-los a la planta on seran tractats per a la seva destrucciķ de manera controlada i amb el menor impacte possible per al medi ambient. Els treballs tenen un cost de 110.000 euros que assumeix l'Ajuntament amb la voluntat de poder reclamar l'import als futurs propietaris de la finca o a les administracions competents.

La neteja de l'abocador ilˇlegal de pneumātics havia estat una de les prioritats de l'actual equip de govern, en tant que entenia el risc mediambiental que suposava i així ho havia traslladat des d'un primer moment als veīns de la zona.

Publicat el 14 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^