Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Dediquem la Jornada d'Alumnes 2017 a la prevenciķ del consum de drogues i les addiccions

Imatge de la Jornada de l'any passatEl proper divendres 1 de desembre la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay acollirā l'11a Jornada d'Alumnes. Aquesta és una activitat anual que organitzen conjuntament les Regidories d’Infāncia i Joventut i de Salut.

La Jornada d'Alumnes va adreįada als alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Els Tres Turons i en les diferents edicions celebrades s'han anat tractant temes diversos que afecten el colˇlectiu de joves. Enguany, la Jornada estā dedicada a la prevenciķ del consum de drogues i les addiccions. S'ha programat una xerrada a cārrec de l'Equip Tčcnic de Forum Terapčutic -centre especialitzat en addiccions- i també hi haurā una sessiķ de teatre–debat a cārrec de la companyia Impacta't, que representarā l'obra Anem de festa!

Amb aquestes accions es pretén fer arribar a l’alumnat una visiķ global dels riscos psicosocials del consum de drogues i d’altres addiccions. Des de la Regidoria de Joventut es vol posar a l’abast dels joves la informaciķ necessāria per reflexionar sobre les addicions i per desenvolupar eines que els permetin rebutjar el consum de substāncies estupefaents.

Informaciķ publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00