Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
1Ē Passejada del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2017 - 2018
A Sant Juliā de Vilatorta

La regidoria d’esports de l'Ajuntament d’Arenys de Mar, el passat 23 de novembre va iniciar les passejades pels entorns naturals que s’organitzen dintre del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ).

 

 En aquesta primera sortida es va anar a Sant Juliā de Vilatorta (Osona), en la qual van participar 46 persones acompanyades pels tres treballadors del programa PESQ.

 

Aquestes passejades es realitza amb el colˇlectiu de vilatans que estā inscrita al Programa de Salut i Qualitat de Vida i estā inserit dins de la seva programaciķ amb l’objectiu de mostrar la vessant de l’esport a la natura. Aquest cicle consisteix en quatre passejades per les serralades més emblemātiques de Catalunya.

 

La sortida de la passejada va ser a les 8h des del Calisay i ens vam dirigir al nostre destí; es va arribar a les 9.30h, la qual cosa vam aprofitar per agafar forces mitjanįant un bon esmorzar.

 

La passejada es va iniciar a les 10.45h; i vam fer el següent recorregut: Capella de Sant Roc, la Font de Puigsec, bassa de Puigsec, bassa del Brudon i el Castell de Bellpuig; amb un nivell de dificultat mitja -baixa i havent recorregut aproximadament uns 7 Km.

 

A les 14 hores, un cop finalitzada la passejada vam dinar en el restaurant Els Lleons de Vilalleons. A les 17 hores, vam sortir direcciķ a Arenys, amb una gran satisfacciķ per tal i com havia transcorregut el dia.

 

Cal destacar que la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar assumeix totalment amb el cost d’aquesta activitat.

 

La regidoria d’esports, volem aprofitar per agrair la colˇlaboraciķ, cooperaciķ i bona voluntat de tots els participants en aquesta sortida.         

Informaciķ publicada el 28 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00