Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Astral de Proactiva Open Arms amarrarā al Port d'Arenys

El vaixell Astral, de l'ONG Proactiva Open Arms, s'estarā al Port d'Arenys de Mar entre el 23 i el 26 de novembre amb l'objectiu de portar a terme una campanya de sensibilitzaciķ sobre la crisi humanitāria que es viu al Mediterrani adreįada als escolars de primāria i secundāria de la vila i dels municipis veīns.

L'embarcaciķ atracarā a la nostra vila i a 7 ports més grācies al conveni de colˇlaboraciķ que han signat l'ONG i Ports de la Generalitat.

L’acciķ de Proactiva Open Arms té per objectiu promoure la participaciķ ciutadana i fomentar una educaciķ basada en el diāleg, la convivčncia i la justícia, per tal de contribuir a formar una comunitat més cívica i tolerant a través de l’educaciķ en valors com la integraciķ, la solidaritat i l’esportivitat, entre altres.

Proactiva Open Arms organitza en cadascun dels ports on amarra el vaixell Astral una sčrie d’activitats a terra que es complementen amb la visita del vaixell, xerrades amb vídeos de l’activitat de l’ONG a la Mediterrānia i tallers adreįats a alumnes de primāria i secundāria per donar a cončixer la seva acciķ a la Mediterrānia. Cada sessiķ tindrā capacitat per a 100 alumnes i una durada d’una hora. L'horari de visita del vaixell serā de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

El vaixell Astral romandrā 4 dies a la nostra vila, dels quals en destinarā dos exclusivament per a les visites escolars. L'embarcaciķ arribarā a Arenys de Mar després d'haver passat per l'Ametlla de Mar, Sant Carles de la Rāpita, Cambrils i Vilanova i la Geltrú, i seguirā pels ports de Blanes, Palamķs i Roses. L’itinerari de la campanya finalitzarā al port de Mallorca.

Publicat el 13 de novembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^