Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Astral de Proactiva Open Arms amarrarā al Port d'Arenys

El vaixell Astral, de l'ONG Proactiva Open Arms, s'estarā al Port d'Arenys de Mar entre el 23 i el 26 de novembre amb l'objectiu de portar a terme una campanya de sensibilitzaciķ sobre la crisi humanitāria que es viu al Mediterrani adreįada als escolars de primāria i secundāria de la vila i dels municipis veīns.

L'embarcaciķ atracarā a la nostra vila i a 7 ports més grācies al conveni de colˇlaboraciķ que han signat l'ONG i Ports de la Generalitat.

L’acciķ de Proactiva Open Arms té per objectiu promoure la participaciķ ciutadana i fomentar una educaciķ basada en el diāleg, la convivčncia i la justícia, per tal de contribuir a formar una comunitat més cívica i tolerant a través de l’educaciķ en valors com la integraciķ, la solidaritat i l’esportivitat, entre altres.

Proactiva Open Arms organitza en cadascun dels ports on amarra el vaixell Astral una sčrie d’activitats a terra que es complementen amb la visita del vaixell, xerrades amb vídeos de l’activitat de l’ONG a la Mediterrānia i tallers adreįats a alumnes de primāria i secundāria per donar a cončixer la seva acciķ a la Mediterrānia. Cada sessiķ tindrā capacitat per a 100 alumnes i una durada d’una hora. L'horari de visita del vaixell serā de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

El vaixell Astral romandrā 4 dies a la nostra vila, dels quals en destinarā dos exclusivament per a les visites escolars. L'embarcaciķ arribarā a Arenys de Mar després d'haver passat per l'Ametlla de Mar, Sant Carles de la Rāpita, Cambrils i Vilanova i la Geltrú, i seguirā pels ports de Blanes, Palamķs i Roses. L’itinerari de la campanya finalitzarā al port de Mallorca.

Informaciķ publicada el 13 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00