Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nominats Menció Especial Bernat Coll

La Menció Bernat Coll és un guardó el qual premia l’esforç desinteressat i l’esperit de voluntat d’aquelles persones que dia a dia estant posant el seu gra de sorra pel be de les entitats esportives i de les seves activitats.

Aquest any serà la catorzena entrega d’aquest guardó i aquest any la persones nominades són:

 

 • Marta Pardo Estruch del Club Vòlei Platja  Arenys de Mar, la Marta és una jove entregada al 100% a l’esport que l’ha enamorat des dels 13 anys. Primer al vòlei pista i seguidament al vòlei platja, on en aquest àmbit té un currículum espectacular. Amb ganes e il·lusió prepara cada temporada i fa créixer la base en el món del volei platja a Arenys.  <presidenta del Club Vòlei Platja des del 2010, procura per aquest esport i porta el Club i el poble d’Arenys als campionats d’Espanya de menors des de fa 3 anys en les diverses categories, tant masculí com femení.

  Un treball, una seriositat i un saber fer extraordinari la caracteritza.

  Des del 1999, és la directora dels casals esportius de volei platja a Arenys de Mar, des del 2005 és organitzadora dels tornejos popular 4X4 Vila d’Arenys, 2X2 mixte i torneig Memorial Mònica Sobrino també a Arenys de Mar i des del 2010, també organitza el torneig de Vòlei Xics i és la directora dels entrenaments d’adults de volei platja a Arenys.

   

   

 • Sara Gil i Mireia Matas de l’AMPA Escola Sinera, són les monitores de patinatge de l’Escola Sinera, les quals han realitzat una gran tasca durant el curs 2016 – 2017 gràcies a la seva gran entrega i esforç envers a aquest esport; un esport que contava amb molts pocs participants dins l’Escola i que elles varen aixecar fins aconseguir quedar campiones en diferents proves del circuit maresmenc de patinatge.

   

   

 • Albert Closa del Club Rem Arenys, l'Albert va entrar al Club de Rem des de la seva fundació l’any 2002. Va ajudar a la formació de molts grups de rem portant el timó del llagut i ensenyant a remar a la gent nova. També remava habitualment en un grup d'oci que sortien dos cops a la setmana. Va col·laborar en la organització de totes les activitats del Club i en la organització de les regates disputades al nostre poble. També va col·laborar amb l'equip de competició dels Veterans portant el timó en els entrenaments i remant quan hi havia alguna baixa. També va remar en alguna regata de la lliga. Sempre amb esperit d'ajudar als altres, amb tarannà alegre i constructiu. Sempre buscant la part positiva de les coses. Sabent que estava malalt va seguir col·laborant amb el Club fins al final.

 

 • Abraham Jimenez Garcia del Club Sinera United, l’avi del club i persona que desinteressadament col·labora amb el seu bon funcionament i vetlla per a què els infants no els hi falti mai de res.

Publicat el 9 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^