Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Tens una idea de negoci? Vine al Xifré!
Arenys de Mar no es pot permetre el luxe de perdre cap idea de negoci.

Jornades_informatives xifreEl servei a empreses Xifré ha iniciat un programa per aquelles persones emprenedores que estan pensant en muntar el seu negoci.
Normalment, els emprenedors desconeixen quins són els tràmits per iniciar el negoci i si hi ha ajuts per fer-ho o quins son els tramits.

El sevei a empreses Xifré s'organitza unes sessions  informatives els dies 18 i 24 d'octubre i 14 de novembre, on s'explicarà com constituir una empresa. Un expert presentarà tot el què convé saber quina és la forma jurídica més adequada i quins són els tràmits que cal fer.

Tens una idea de negoci?

Pel que fa els ajuts als emprenedors, a banda de saber si n'hi ha, normalment s'acaba demanant un pla d'empresa. I fer un pla d'empresa, quan no se n'ha fet mai cap, no acostuma a ser tasca fàcil. Del pla d'empresa i d'ajuts també se'n parlarà en aquestes sessions. 

Però caldrà més que una xerrada per iniciar l'empresa. És per això que el servei a l’emprenedoria del Xifré vol seguir al costat d'aquests nous emprenedors i facilitarà els experts que els ajudaran. No només a iniciar-la, sinó també a avaluar-la i respondre a la pregunta: “Pagarà la pena començar?”. Uns experts que també son a disposició de nous projectesempresarils ja en marxa i poder col·laborar en la seva millora.

Servei a empreses Xifré

Per assistir a les jornades o demanar l’ajuda als experts és molt fàcil: només cal contactar amb el personal de Promoció Econòmica d’Arenys de Mar, que treballa a l’edifici Xifré, i demanar hora. També hi ha la possibilitat d’assistir a algunes de les sessions informatives que se celebren periòdicament cada 15 dies (i que figuren programades al web www.xifre.cat).

Informació publicada el 9 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00