Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tens una idea de negoci? Vine al Xifré!
Arenys de Mar no es pot permetre el luxe de perdre cap idea de negoci.

Jornades_informatives xifreEl servei a empreses Xifré ha iniciat un programa per aquelles persones emprenedores que estan pensant en muntar el seu negoci.
Normalment, els emprenedors desconeixen quins són els tràmits per iniciar el negoci i si hi ha ajuts per fer-ho o quins son els tramits.

El sevei a empreses Xifré s'organitza unes sessions  informatives els dies 18 i 24 d'octubre i 14 de novembre, on s'explicarà com constituir una empresa. Un expert presentarà tot el què convé saber quina és la forma jurídica més adequada i quins són els tràmits que cal fer.

Tens una idea de negoci?

Pel que fa els ajuts als emprenedors, a banda de saber si n'hi ha, normalment s'acaba demanant un pla d'empresa. I fer un pla d'empresa, quan no se n'ha fet mai cap, no acostuma a ser tasca fàcil. Del pla d'empresa i d'ajuts també se'n parlarà en aquestes sessions. 

Però caldrà més que una xerrada per iniciar l'empresa. És per això que el servei a l’emprenedoria del Xifré vol seguir al costat d'aquests nous emprenedors i facilitarà els experts que els ajudaran. No només a iniciar-la, sinó també a avaluar-la i respondre a la pregunta: “Pagarà la pena començar?”. Uns experts que també son a disposició de nous projectesempresarils ja en marxa i poder col·laborar en la seva millora.

Servei a empreses Xifré

Per assistir a les jornades o demanar l’ajuda als experts és molt fàcil: només cal contactar amb el personal de Promoció Econòmica d’Arenys de Mar, que treballa a l’edifici Xifré, i demanar hora. També hi ha la possibilitat d’assistir a algunes de les sessions informatives que se celebren periòdicament cada 15 dies (i que figuren programades al web www.xifre.cat).

Publicat el 9 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^