Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Millora de la recollida de restes vegetals amb la fracciķ orgānica

La Regidoria de Medi Ambient enceta aquest cap de setmana una nova campanya informativa per explicar les millores introduīdes en el servei de recollida de fracciķ vegetal petita, per a restes de gespa i fullaraca.

Aquest tipus de restes sķn equiparables a l’orgānica i pot ser recollida conjuntament en el mateix horari en les zones Porta a Porta.

Fins ara, els usuaris del servei lliuraven aquesta fracciķ en bosses de plāstic, cosa que incrementava els residus impropis, i sovint en massa quantitat o massa grans per fer operativa la recollida.

Per tal d'oferir un millor servei i, a la vegada, fer més fācil la tasca dels operaris, es lliuraran tres sacs de rāfia per dipositar aquestes restes vegetals a tothom que així ho solˇliciti. Una vegada plens, s'hauran de deixar a la porta del domicili els dies de recollida de la fracciķ orgānica: dimarts, dijous, dissabtes i diumenges.

En cas de necessitar més volum, es podrā demanar un bujol amb rodes específic a l’Ajuntament.

Amb l'objectiu de donar a cončixer aquestes millores, una educadora ambiental recorrerā durant dos caps de setmana les urbanitzacions de la vila per lliurar els sacs de rāfia i explicar la diferčncia entre fracciķ vegetal petita i la poda.

La poda, com ara les fulles de palmera, branques i troncs, no es poden recollir amb l'orgānica i cal dur-ho a la deixalleria.

Per a més informaciķ, podeu contactar amb la Regidoria de Medi Ambient.

Publicat el 27 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^