Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'atur continua en descens a Arenys de Mar

Les dades proporcionades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme mostren que l'atur registrat segueix baixant a la nostra comarca, així com en el conjunt de la província i de Catalunya. El nombre d'aturats registrat al Maresme s'ha situat en 26.219 al maig, després de disminuir un 3,35% vers el mes passat i s'ha situat en el 13,28% de mitjana. Pel conjunt de Catalunya la taxa és de l'11,77%.

En aquest sentit, Arenys de Mar segueix aquesta tendència d'atur a la baixa, ja que 38 persones van trobar feina el passat mes de maig i ja en portem 108 des de principis d'any. Tot plegat fa que l'atur hagi baixat un 4,76% en el darrer mes a la nostra vila, mentre que la taxa d'atur és de l'11,72%, per sota de les mitjanes comarcal i de Catalunya.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica d'Arenys de Mar donem suport i assessorament a totes les persones que cerquen feina i oferim cursos per millorar les seves habilitats laborals. Es tracta d'un seguit d'accions que precisament cerquen ajudar a totes aquelles persones que estan a l'atur i volen trobar un lloc de treball.

aturmaig

Publicat el 7 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^