Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Ple es fa enrere del Pla especial urbanístic per fer un hotel a la plaça Lloveras

Els assumptes urbanístics van tenir un pes dominant en la sessió plenària del mes de març, celebrada aquest dijous al vespre. Per una banda, es va aprovar el desistiment de la tramitació del Pla especial urbanístic al Passeig Xifré, que contemplava la construcció d´un hotel a la plaça Lloveras. D'aquesta manera, el govern municipal dóna compliment a la voluntat de tirar enrere aquesta construcció, com ja va manifestar en el Ple del 28 d'abril del 2016, quan es va rebutjar per majoria una moció de Junts per Arenys instant a l'aprovació provisional dels usos de la parcel·la, així com que es continués el plec de clàusules del concurs per adjudicar la construcció de l'hotel.

Des del govern municipal es va explicar que aquest Pla especial urbanístic havia sorgit en un moment en què Arenys de Mar no disposava de places hoteleres, però que actualment el context ha canviat del tot, amb suficients places de pernoctació a la vila, per la qual cosa aquesta operació urbanística és innecessària. A més, s'aconsegueix que la plaça segueixi essent un espai obert d'ús públic.

D'altra banda, el Ple també va aprovar definitivament el projecte de reurbanització del carrer de la Parera, que destaca pel fet que serà de prioritat per a vianants. El projecte s'ha consensuat amb els veïns de carrer i preveu un canvi visual notable, sense voreres elevades i amb la plaça Josep M. Arnau redissenyada i amb la presència d'una perera, arbre que donà nom al carrer.

Pel que fa a la resta de punts de l'ordre del dia, el Ple va acceptar de la renúncia d'autorització d'una guingueta a la platja del Cavaió, així com la delegació a la Junta de Govern Local de la competència per resoldre els expedients sancionadors per infraccions greus i molt greus en matèria de gossos perillosos, i també es va aprovar el Pla estratègic de subvencions per aquest any. 

Pel que fa a les mocions, se'n va aprovar una en relació a la sentència del Tribunal Constitucional que anul·la l'impost municipal de plusvàlues i que reproduïm a continuació.

Fitxer Acrobat-PDF de (110,14kB)

Fitxer: mocio_plusvalua.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 110,14 kB

Publicat el 16 de març de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^