Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La marca "Producte d'Arenys" es presenta en societat

L'Hotel Vila Arenys ha acollit aquest dimarts al matí la presentació de la nova marca "Producte d'Arenys", una iniciativa promoguda pels dos Arenys amb la col·laboració de la Cooperativa Agrària Aranyó que vol unir els esforços dels ajuntaments dels dos Arenys, cooperatives, productors i comerços, entre d´altres agents, per divulgar i promocionar el consum dels productes arenyencs. Tot i que es començarà per el sector agrari, aquesta campanya vol ser transversal i ampliar en altres productors locals i amb productes de qualitat.

A la presentació hi han assistit els alcaldes dels dos Arenys, Annabel Moreno i Joan Rabasseda, els regidors de Promoció Econòmica dels dos municipis, Josep  Manel Nogueras i Josep Sánchez, acompanyats d'altres alcaldes i regidors del Maresme i representants del Consell Comarcal del Maresme, del Consorci de Promoció Turística i de la Diputació de Barcelona, així com productors arenyencs i persones a títol individual.

En l'acte s'ha explicat que la presentació de la marca és només el punt de partida, ja que en aquests moments hi ha una cistella de productes relativament reduïda que anirà ampliant-se ens els pròxims mesos. Així, els requisits per poder vendre productes amb la marca “Producte d´Arenys” passaran per ser productor o elaborador local, tenir el domicili fiscal en algun dels dos municipis, disposar del segell oficial de venda directa o circuit curt, elaborar o produir un producte singular, o generar llocs de feina per a persones dels dos municipis.

Precisament el director de la Fundació Alícia, Antoni Massanés, ha posat en valor aquesta iniciativa per la necessitat de promoure els aliments de qualitat i de proximitat. I com a demostració de les sinergies que es poden assolir amb aquesta marca, l´acte ha finalitzat amb un tastet de creacions culinàries a base de productes dels dos Arenys.

Un cop feta la presentació oficial, hi haurà una presentació per a tots els ciutadans el pròxim 11 de març amb un sopar i tastet de productes arenyencs al C.C. Calisay. A més, també es programaran visites guiades als horts dels productors locals i es crearà una pàgina web exclusiva per promocionar el projecte.

Podeu veure un recull d'imatges de la presentació en aquest enllaç.

Publicat el 22 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^