Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Oficina de Turisme edita un itinerari de natura pels rials d'Arenys

itinerarisLa Regidoria de Turisme acaba d'editar un Itinerari de natura pels rials d'Arenys de Mar, que s'afegeix al conjunt de recursos que ofereix l'Oficina de Turisme a les persones que ens visiten. És per aixō que el fulletķ s'ha editat en quatre idiomes (catalā, castellā, anglčs i francčs) i, a banda de l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar, es podrā recollir a les oficines de turisme del Maresme i al punt d’informaciķ turística de la Biblioteca P. Fidel Fita. Esdevé, a més, una eina necessāria davant l’alta demanada de rutes naturals o itineraris per fer a peu que rep l'Oficina de Turisme, i que amplia l'oferta d’activitats de lleure als visitants en temporades mitjanes com sķn la primavera o la tardor.

Prenent la part baixa de la Riera com a punt de sortida, l'itinerari proposa un recorregut que passa pel vial de Port, la platja del Cavaiķ, el rial de la Serp i de la Planeta, el camí de Ronda i el rial del Sepí, passant també el camí de la Pietat. Es tracta d'un itinerari basat en la Ruta dels rials, creada anys enrere, perō que s’ha actualitzat dotant-la de més contingut. En aquest sentit, conté informacions de la flora i fauna més característiques del nostre entorn natural més prōxim i inclou explicacions sobre determinades espčcies vegetals, animals i tipus de materials que conformen l'hābitat dels rials de la vila.

Precisament per donar a cončixer aquest fulletķ, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat una sortida guiada pels rials del municipi de cara al diumenge 5 de marį. La sortida anirā a cārrec del consultor ambiental i guia de natura Pere Alzina, autor dels continguts del fulletķ, i tindrā el seu inici a les 9.30h, a la plaįa de l'Ajuntament, amb una durada prevista de 4 hores. El recorregut és de 8 km, de dificultat mitjana, i és imprescindible inscriure's prčviament a l'Oficina de Turisme. Les persones que hi participin cal que portin calįat adequat, aigua i un petit refrigeri. Es recomana, també, acudir-hi sense animals de companyia.

Fulletķ en catalā i anglčs:

Fitxer Acrobat-PDF de (1,08MB)

Fitxer: itinerari_natura.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 1,08 MB

Fulletķ en castellā i francčs:

Fitxer Acrobat-PDF de (845,09kB)

Fitxer: AJ_AMAR_entorn_CAST_FR_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 845,09 kB

Informaciķ publicada el 8 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00