Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arriben els primers actes de La Marató 2016

marato2016Enguany se celebra la 25a edició de La Marató de TV3, que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Un any més, Arenys de Mar se suma a la iniciativa i vol tornar a demostrar la seva solidaritat i implicació amb la millora de la salut de les persones.

Així, aquests dies ja s'organitzen els primers actes per començar a recollir fons per La Marató. És el cas del divendres 2 de desembre, a dos quarts de set de la tarda,, quan tindrem l'audició de l'Aula de Cant de l'Escola de Música a la sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay. També aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, l'Ateneu Arenyenc acull la DiscoMarató infantil a càrrec d'alumnes de 5è de l'escola Sinera.

D'altra banda, el diumenge 4 de desembre es farà ball de tarda solidari a l'Ateneu Arenyenc, a partir de les quarts de set de la tarda, amb The Rangers i D.M. Ateneu.

I ja de cara a la setmana pròxima, el diumenge 11 de desembre s'ha previst una important Subhasta d'art amb la participació de fins a una vintena d'artistes arenyencs que donaran les seves obres en benefici de La Marató. La subhasta tindrà lloc a les 12 del migdia al pati del C.C. Calisay. També l'11 de desembre hi haurà una xocolatada, quinto i sorteig d'obsequis al bar de l'Esplai de la Gent Gran, a les 5 de la tarda.

Els actes per recollir fons per La Marató continuaran el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, amb activitats de tota mena. El dissabte 17 de desembre hi haurà un esmorzar multicultural a càrrec de l’Ampa Sinera (10 del matí) al pati del C.C. Calisay, venda de manualitats a la residència geriàtrica municipal (10 del matí) i un festival de danses a l'Escola de ballet Pilar Martínez (5 de la tarda).

Mentre que per diumenge 18 de desembre, dia central de La Marató 2016, hi ha previst un torneig de vòlei a càrrec del Club Vòlei Papis a la platja de la Picòrdia (9 del matí), i activitats diverses al davant del C.C. Calisay. També hi haurà un concert de Nadal amb la Coral Els Boixets, el Cor Tiamat i el Cor Adàmaris al convent dels Caputxins (12.30h) i un ball de tarda solidari a l'Ateneu Arenyenc (18.30h).

Publicat el 30 de novembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^