Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament donarà bosses compostables per a la fracció orgànica

termòmetreS'ha demostrat que la bossa compostable és la millor opció per llançar la fracció orgànica, donades les seves propietats biodegradables i fabricació a partir de fècula de patata, la qual cosa la converteix en un residu orgànic.

L'ús de la bossa compostable és, doncs, més ecològica que les de plàstic tradicionals i contribueix a millorar els resultats de reciclatge de la fracció orgànica, ja que la pròpia bossa de plàstic representa un element impropi quan la brossa és processada a les plantes de reciclatge. A més, el seu ús resulta molt més còmode per a les llars, ja que en combinació amb els cubells reixats, facilita la transpiració dels vapors dels aliments en descomposició i evita les males olors que provoquen quan són dipositats en bosses hermètiques.

És per això que l'Ajuntament repartirà bosses compostables a les llars arenyenques el pròxim dissabte 24 de setembre, tant a les zones de la població que realitzen el Porta a Porta, com a les zones amb contenidors de recollida selectiva.

En aquest vídeo us expliquem tots els beneficis de l'ús de la bossa compostable. I recordeu, entre tots hem d'aconseguir arribar al 60% de reciclatge l'any 2020!

Publicat el 16 de setembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^