Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Alcaldessa es reuneix amb el Delegat del Govern a Barcelona

El Delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, s'ha reunit aquest dimecres al migdia a Arenys de Mar amb l'Alcaldessa Annabel Moreno.

En la trobada, Escobar s'ha interessat per qüestions que l'Ajuntament d'Arenys de Mar té pendents de resoldre i que depenen de diferents departaments de la Generalitat. És el cas de la subvenció del PUOSC per al cobriment de la Riera, la titularitat de la carretera B-511 o la recepció de les urbanitzacions d'Arenys de Mar.

A més, també s'han tractat les actuacions que l'ACA no ha portat a terme en matèria de neteja de la desembocadura de la Riera o de  canalització del Bareu.

De fet, el Delegat del Govern a Barcelona i l'Alcaldessa s'han desplaçat fins a la llera de la Riera, on ha pogut comprovar de primera mà la problemàtica de la sorra que s'acumula en aquest espai i des d'on també ha pogut divisar el barri de Sant Elm, que també ha estat objecte de la trobada amb motiu de l'execució pendent de la Llei de Barris a Arenys de Mar.

Un cop feta la visita a la nostra vila, Escobar traslladarà les peticions de l'Ajuntament als diferents departaments de la Generalitat.

Publicat el 13 de juliol de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^