Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Imma Garrucho del Club Pesca Mar Sport

La Imma a més de ser una esportista que participa en totes les modalitats de pesca, és la persona que junt amb el seu marit en Josep Corney, sempre està disposada a col·laborar a l’hora d’organitzar qualsevol esdeveniment social.

A les competicions socials de Mar Costa o Boia, ella fa les inscripcions, les classificacions i prepara aperitius o sopar per a tots els participants. Normalment, junt amb el seu marit, són els primers d’arribar i els últims de marxar en cada esdeveniment social.

El Club Mar Sport ha organitzat diferents campionats de Catalunya i això requereix un important esforç logístic i allà sempre està la Imma.

En els Campionats de Catalunya de Mar Costa, se la pot trobar a la nit en ple hivern preparant i portant a la platja caldo calent per als competidors; al finalitzar a les 2 o a les 3 de la matinada té preparat el sopar per tots.

En els Campionats de Catalunya d’Embarcació, a mig matí ja té preparats entrepans, fruita i begudes per uns 60 participants; al finalitzar la prova, a les 4 de la tarda, té preparat per tots una gran fideuà, paella o mongetes amb botifarra.

En el Mar Sport, tots aquests esdeveniments no es podrien fer si no es comptés amb persones com la Imma.

La Imma Garrucho és una persona totalment implicada, no sols en el nostre Club, sinó que en qualsevol acte de les diferents entitats socials d’Arenys de Mar on sempre es troba a ella col·laborant.

Publicat el 27 de juny de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^