Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Pere Jolis del Club Hoquei Arenys de Mar

En Pere Jolis és natural de Barcelona i va venir a viure a Arenys de Mar un 12 d’octubre de 2001. La seva integració al dia a dia de la vila, es va dur a terme en bona part, gràcies a l’Escola Joan Maragall, on els seus tres fills van ser-hi des dels tres fins als onze anys.

Tot i no haver practicat mai el hoquei, el seu fill Pau, va començar amb les activitats extraescolars a practicar-lo i d’això ja fa set anys. La temporada 2008 – 2009, en Pau va pujar al pavelló a començar a aprendre a jugar a hoquei. Tot seguit, per Nadal, la seva germana bessona, Èlia, va deixar el patinatge i es va apuntar a jugar amb son germà.

L’any 2012, accedeix a la presidència del Club i des de les hores, el projecte s’ha anat consolidant, gràcies a la tasca de tota la junta directiva i a la il·lusió de fer el Club Hoquei Arenys de Mar, un referent al Maresme, com ja ho va ser anys enrere. S’ha passat de tenir quatre equips l’any 2008 – 2009, a tenir-ne onze la temporada 2016 – 2017.

La Junta Directiva del Club Hoquei Arenys de Mar, ha obert les portes a totes aquelles famílies desitjoses de gaudir amb un esport extraordinàriament dinàmic i engrescador; aquest fet ha propiciat que famílies tant d’Arenys de Mar com dels pobles dels voltants, s’hagin afegit al lema del nostre Club: ENSENYEM HOQUEI I FORMEM PERSONES.  

Publicat el 27 de juny de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^