Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar se suma a la protesta per la suspensió parcial de la llei contra els desnonaments i la pobresa energètica

L'Alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha participat aquest migdia a la concentració convocada des de les entitats municipalistes (FMC i ACM) al davant de la delegació del govern espanyol a Barcelona, per protestar contra la suspensió parcial de la Llei 24/2015. Aquesta llei, aprovada pel Parlament i impugnada pel govern espanyol al Tribunal Constitucional, pretén lluitar contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Una cinquantena de batlles i càrrecs electes de la majoria de partits han pres part de la protesta per expressar la repulsa a la decisió del govern espanyol de recórrer contra els aspectes d’aquesta llei dedicats a l’habitatge, i també el rebuig a la decisió del Tribunal Constitucional espanyol de suspendre la part impugnada.

Els alcaldes i alcaldesses no han pogut reunir-se amb la delegada del govern espanyol a Barcelona, Llanos de Luna, i s’han limitat a registrar les cinquanta cartes de queixa que han enviat municipis de tots els colors polítics, tret del PP. A la carta, s'avisa el govern espanyol que continuaran atenent els afectats per la possible suspensió de la llei.

Publicat el 6 de maig de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^