Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'ICS fa marxa enrere i mantindrā el personal del servei d'urgčncies al CAP d'Arenys

Foto: J. BayoDesprés de la negativa de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i dels de la resta de municipis afectats per la retallada en el personal d'urgčncies que l'Institut Catalā de la Salut (ICS) volia aplicar a finals d'aquest mateix mes de gener al CAP d'Arenys de Mar (Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt), finalment l'ICS ha reconsiderat la seva posiciķ i mantindrā els dos metges que actualment atenen les urgčncies mčdiques al centre.

Ha estat després de la reuniķ que responsables de l'ICS han mantingut aquest dilluns a la tarda amb els alcaldes de les cinc poblacions a les quč el CAP d'Arenys de Mar presta el servei d'urgčncies i s'aconsegueix, així, fer valer la postura dels municipis, que en les darreres setmanes havien manifestat la seva posiciķ contrāria a la retallada de personal mčdic. En el cas concret d'Arenys de Mar, el plenari va aprovar per unanimitat una mociķ de rebuig a la retallada i es va convocar una concentraciķ al davant del CAP de suport al personal sanitari.

La reuniķ, celebrada a les dependčncies de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, va estar acompanyada d'una manifestaciķ a la plaįa de l'Ajuntament en quč un centenar de persones van fer una cassolada i van lluir pancartes contra les retallades en la sanitat pública.

Un cop s'ha aconseguit aturar la reestructuraciķ prevista, l'alcalde d'Arenys de Mar, Estanís Fors, s'ha mostrat satisfet del resultat aconseguit per la pressiķ conjunta aplicada per les administracions municipals i la ciutadania, perō adverteix que l'ICS fa marxa enrera de manera provisional, ja que els alcaldes i els responsables de l'organisme s'han emplaįat a trobar-se a mitjans de febrer per seguir parlant d'aquesta reestructuraciķ prevista al servei d'urgčncies.

Informaciķ publicada el 12 de gener de 2016
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00