Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les pre-inscripcions per als Plans de Transició al Treball es faran del 19 al 29 de maig

PTTEl Pla de Transició al Treball (PTT) és un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys que no hagin aconseguit el títol de la ESO i està organitzat pel Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament d'Arenys de Mar en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Aquest programa integra mòduls de formació general per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques i mòduls de formació professional, que inclouen classes de pràctiques alternades amb pràctiques en centres de treball.

La durada és d'un curs escolar (de setembre a juny) amb un seguiment posterior d'un any per facilitar la continuïtat formativa i la inserció laboral dels alumnes.

Des del curs 2014-2015, Arenys de Mar ofereix dos cursos inclosos dins dels PTT: auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles.

Les pre-inscripcions per a aquests cursos són del 19 al 29 de maig (ambdós inclosos), al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar (Riera Pare Fita 31, telèfon 93 795 95 02).

Fitxer Acrobat-PDF de (199.95kB)

Fitxer: PTT_Arenys_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 199.95 kB

Publicat el 27 d'abril de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^