Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TURISME I FIRES
Fira Dolça 2015

fira dolça

Pastissos, cupcakes, llaminadures, postres típiques, i productes dolços de tota mena, colors i gustos serà el què trobarem a la tercera edició de la Fira Dolça d'Arenys de Mar, que se celebrarà els dies 14 i 15 de febrer de 2015, i que de ben segur farà les delícies de tots els llaminers i llamineres.

Es tracta d'una fira que vol ser aparador de la gran varietat de pastissets, llaminadures, postres de tot tipus, brioxeria artesana, melmelada casolana, fruita seca, infinites varietats de xolocata i, per descomptat, poder-ne fer tastets i comprar allò que més ens vingui de gust. Podrem trobar, a més, els ingredients, els estris i els elements de decoració per a elaborar tot tipus de delicioses postres a casa.

La Fira Dolça s'instal·larà a la part baixa de la Riera (passeig Xifré i plaça de l'Ajuntament) i també inclourà tallers, com els de llaminadures a càrrec de Kukutai que es faran el dissabte 14 de febrer a les 11h i a les 17h. A més, el rondallaire Albert Estengre ens explicarà La carota llaminera, una sessió de contes al voltant del "pastís de Carnestoltes". Mentre es guarneix un pastís, s'explica la seva història: un pastís màgic que quan te'l menges et pots tornar com la carota. I en acabar, tothom es pot menjar un tros de pastís per cortesia del Fet d'Ara!

No ho dubteu. Veniu... i us en llepareu els dits!

edició del 2014  edició del 2014  edició del 2014

edició del 2014  edició del 2014  edició del 2014

 
Imprimir
^