Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys impulsa la marca "Turisme del mar"

Turisme del marLa nostra vila acaba de veure néixer la nova marca Turisme del mar. Arenys, tradició i futur, sota la qual s'agruparan totes les activitats i productes turístics del port d'Arenys.

A part de les ja existents, es crearan noves propostes com un Centre d'interpretació a cel obert, el lloguer d'embarcacions i la posada en marxa del turisme pesquer prevista per aquest estiu.

L'objectiu de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es donar a conèixer tota aquesta oferta amb l'edició d'un fulletó que constarà en 4 idiomes i que es repartirà per hotels de tota la comarca. Tanmateix, es crearà una pàgina web específica on es podran comprar directament aquests productes turístics i d'altres paquets que puguin sorgir en un futur, i que estarà vinculada a l'apartat mar de la pàgina turística visitarenys.com

El llançament de la marca està previst per als inicis de juny amb una jornada de portes obertes al port d'Arenys. Prèviament, a finals del mes de maig s'hauran fet Famtrips destinats a donar a conèixer la nova oferta a les agències de viatges, tour-operadors i hotels i empreses de la comarca.

Publicat el 14 d'abril de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^