Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament posa en marxa la targeta d'ús de la deixalleria
La setmana que ve comença la implantació de la nova targeta per a les persones usuàries de la deixalleria mancomunada. En els propers dies s'enviarà un carta a les llars de la vila informant del nou sistema.

deixalleriaAmb la voluntat municipal de millorar la deixalleria compartida d'Arenys de Mar, Arenys de Munt i Sant Iscle de Vallalta, l'Ajuntament d'Arenys de Mar posarà en marxa a partir de la setmana vinent el nou sistema de targetes d'ús de la deixalleria que permet el registre dels residus que anem aportant a la deixalleria i a la deixalleria mòbil. Gràcies a les aportacions de residus que es facin es pot aconseguir una reducció del 10% a la taxa d'escombraries, si s'hi fa un mínim de 8 visites al llarg de l'any.

La primera targeta s'emet de forma gratuïta a la deixalleria, una per a cada habitatge, i s'haurà de portar cada cop que hi anem. Per rebre la targeta cal presentar:

  • Darrer rebut de pagament de la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals (taxa d'escombraries) o contracte de lloguer que acrediti que residiu en un habitatge d'Arenys de Mar.
  • Document d'identificació (DNI). En el cas que en aquest document no aparegui l'adreça actual també s'haurà d'aportar un certificat d'empadronament que podeu sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu adreçar-vos a l'Àrea de Medi Ambient trucant al telèfon 93 795 99 00, o enviant un correu electrònic a mediambient@arenysdemar.cat

Si desitgeu ampliar la informació sobre la reducció de la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals, podeu clicar aquí.

Publicat el 23 de juliol de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^