Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Jocs Intermunicipis

Arenys de Mar i Arenys de Munt juguen per a La Marató de TV3

Aquesta trobada esportiva solidària, està organitzada per a32 events, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i el d'Arenys de Munt.

Els propers 8 i 9 de desembre els dos Arenys es citen, esportivament parlant, per jugar plegats en quatre esports diferents, en una iniciativa nova que s’emmarca en el conjunt d’activitats solidàries de La Marató de TV3.

Els esports consensuats entre els dos municipis són futbol 7, que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre al matí al camp de futbol d'Arenys de Munt, i bàsquet, hoquei i vòlei, que tindran lloc el diumenge 9 de desembre al matí al Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus d'Arenys de Mar.

Aquesta trobada esportiva solidària, es realitza també gràcies a la col·laboració dels clubs esportius corresponents.

L'objectiu principal és animar els practicants d’aquests quatre esports a mobilitzar-se per tal de formar equip i representar el seu municipi en l’enfrontament amb el municipi veí.

Aquesta trobada va adreçada a la categoria sènior (majors de 18 anys). El bàsquet tindrà una única modalitat, la mixta, i la resta (futbol 7, hoquei i vòlei) tindran les dues modalitats (masculina i femenina).

L’ajut per a La Marató provindrà de les quotes d’inscripció dels equips participants, que a nivell individual oscil·larà entre els 7€ i els 10€, segons l’esport.

Trobareu més informació d’aquests Jocs intermunicipis al web www.a32events.com/trobada-esportiva-solidaria o també podeu sol·licitar-la a info@a32events.com  

 Informació dels Jocs Intermunicipis 2012

 Cartell dels Jocs Intermunicipis 2012

Publicat el 21 de novembre de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^