Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#visitarenys

Aquest estiu... recomana Arenys! Aquesta és la campanya d'estiu que acaba de llençar la regidoria de Turisme i Fires que premiarà aquelles persones que recomanin la nostra vila mitjançant les xarxes socials.

MerchaiSOMDesprés que l'any passat ja es tirés endavant una iniciativa encaminada a captar el turisme estranger, aquest estiu l'Ajuntament vol promocionar la vila a través de les xarxes socials, sobretot les que més èxit estan registrant.

En aquest sentit, es potenciarà sobretot la presència d'Arenys a la xarxa social Twitter mitjançant l'etiqueta #visitarenys i es busca que siguin els mateixos usuaris els qui en facin ús recomanant aquell espai, racó o restaurant de la vila que més els agradi. Tots aquelles persones que hi participin entraran en el sorteig d'un cap de setmana a Arenys de Mar amb totes les despeses pagades.

Per donar a conèixer la campanya, s'han imprès estovalles de taula pels restaurants, així com ventalls de cartró i adhesius que es podran aconseguir a l'Oficina de Turisme.

 

Publicat el 2 de juliol de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^