Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Usos i normativa

Pla de distribució d'usos i serveis de temporada

El desenvolupament d'usos i serveis de temporada a les platges, com per exemple les guinguetes, el lloguer de gandules i tendals, les dutxes, les passeres o les instal·lacions de vigilància i salvament, entre d'altres, precisa de l'autorització prèvia de l'administració competent en relació a l'ocupació del domini públic maritimoterrestre. Així, els ajuntaments han d'elaborar el preceptiu "Pla de distribució d'usos i serveis de temporada" i l'han de tramitar al Servei del Litoral del departament de Territori de la Generalitat de Catalunya. 

El "Pla de distribució dels usos i serveis de les platges i mar territorial d´Arenys de Mar 2022-2026", que estableix els usos i serveis de les platges del Cavaió, de la Picòrdia i de la Musclera, es va aprovar mitjançant la Resolució, de 5 de maig de 2022, de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i de Litoral, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per a la temporada 2023, s'han autoritzat els usos i serveis mitjançant la Resolució de 28 de febrer de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i dels Litoral. A continuació s'adjunta la cartografia del pla d'usos aprovat i autoritzat per aquesta temporada:

RESOLUCIÓ COSTES:

Fitxer Acrobat-PDF de (431.1kB)

Fitxer: ResoluciA__Autoritzacions_Temporada_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 431.1 kB

PLATGES:

Fitxer Acrobat-PDF de (348.68kB)

Fitxer: AM_2022_Platges.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 348.68 kB

ACTIVITATS:

Fitxer Acrobat-PDF de (476.76kB)

Fitxer: AM_3_Fitxes_Activitats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 476.76 kB

MAPES:

Fitxer Acrobat-PDF de (3.17MB)

Fitxer: AM_7_3_PlA_nol_Platja_de_la_Musclera_tota.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3.17 MB

Fitxer Acrobat-PDF de (3.42MB)

Fitxer: AM_7_6_PlA_nol_Platja_de_la_Picordia_tota.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3.42 MB

Fitxer Acrobat-PDF de (5.26MB)

Fitxer: AM_7_10_PlA_nol_Platja_del_Cavaio_tota.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 5.26 MB

Normativa

A nivell municipal, la gestió de les platges d’Arenys de Mar es regula mitjançant l'Ordenança municipal reguladora dels usos de les platges,  aprovada al Ple de l’Ajuntament el 25 de juny de 2008 i publicada al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat. Aquesta ordenança regula els usos de les platges d’Arenys de Mar, garantint la protecció del medi, el respecte de la flora i fauna autòctona, les mínimes emissions sonores i la neteja de la mateixa.

 
Imprimir
^