Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Primer tast de vins catalans a la Plaįa del Mercat
La regidoria de Promociķ Econōmica ha organitzat la primera mostra-degustaciķ de vins de la nostra terra pel proper 14 d'abril. A més, hi haurā copa commemorativa.

vi copa commemorativa

Fer un tast dels vins de 10 bodegues diferents de Catalunya. Aquesta és la proposta que la regidoria de Promociķ Econōmica i el Mercat Municipal ofereixen a tota les persones que, fins el 13 d'abril, facin una despesa mínima de 5 euros a qualsevol de les parades de la Plaįa del Mercat. Aquest és l'únic requisit per aconseguir un dels tiquets que donaran dret a participar a la primera mostra de vins catalans que es farā el dissabte 14 d'abril, d'11 del matí a 2 de la tarda, a la mateixa Plaįa del Mercat.

A més, tothom que ho desitgi podrā adquirir una copa gravada commemorativa d'aquesta activitat per només 2,5 euros. Les reserves, perō, cal fer-les abans del 10 d'abril a les parades del Mercat Municipal d'Arenys de Mar.

Aquesta acciķ s'emmarca en el conjunt d'activitats que la regidoria de Promociķ Econōmica estā portant a terme per dinamitzar el Mercat Municipal.

Informaciķ publicada el 2 d'abril de 2012
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00