Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència
El 14 de desembre es va celebrar a Vic l'assemblea constitutiva de l'Associació de Municipis per la Independència de Catalunya, que va comptar amb la participació dels 155 municipis constituents, entre els quals hi ha el d'Arenys de Mar, i que va servir per aprovar els seus estatuts fundacionals. El nostre consistori va ser representat pel regidor Àlex Acero per delegació de l'Alcalde.

AMICL'entitat dedicarà els seus primers compassos de vida a intentar sumar més municipis i en començar a pensar en com trobar els instruments legals per tal de poder celebrar un referèndum vinculant d'independència des dels municipis.

Una de les principals reivindicacions d'aquesta associació és reclamar un finançament més just per als municipis, que són els principals afectats pel dèficit fiscal que pateix el conjunt de Catalunya. Des de l'Associació de Municipis per la Independència de Catalunya (AMIC) es defensa que esdevenint un estat independent i gestionant els impostos que es generen al país, els municipis solucionarien tots els problemes de finançament que fa anys que s'arrossega i que s'ha fet molt més palès amb la crisi econòmica.

A la imatge, el regidor Àlex Acero i l'Alcalde, Estanis Fors, rubriquen en nom de l'Ajuntament d'Arenys de Mar l'adhesió de la vila a l'AMIC.

Publicat el 22 de desembre de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^