Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Ajuntament precinta un local comercial per manca de llicčncia de primera ocupaciķ
L'establiment comercial, dedicat a la venda de productes agrícoles, ocupa els baixos d'un edifici inacabat i que, per tant, no compta amb la llicčncia de primera ocupaciķ.

 

precintat2El seu tancament respon a la manca de mesures de seguretat i protecciķ que qualsevol edifici en construcciķ ha de contenir. La situaciķ ja s'havia comunicat als responsables del comerį, si bé aquests no han mostrat cap tipus de colˇlaboraciķ amb l'Ajuntament, raķ per la qual s'ha hagut de procedir al seu precintat per fer complir les lleis d'Urbanisme.

El precintat del recinte es va portar a terme durant el matí d'aquest dimecres 13 d'octubre després que, dues setmanes abans, els Serveis Tčcnics de l'Ajuntament ja haguessin informat als propietaris de l'establiment comercial que no podien obrir mentre es duressin els treballs a l'edifici. Com que aquests han fet cas omís als reiterats avisos de l'Ajuntament i han continuat renovant el gčnere per seguir amb la seva activitat comercial, s'ha procedit al seu tancament per decret d'alcaldia.

El comerį estā situat als baixos d'un edifici amb les obres de construcciķ inacabades, sobretot a la faįana, on encara hi manquen totes les baranes i la pintura de les parets. Des de l'Ajuntament s'estā a favor de l'activaciķ de la vila a través del comerį, perō la priotitat en tot moment és la seguretat de les persones i, en aquests moments, aquesta no estava garantida ni pels vianants ni pels clients de la botiga. En aquest sentit, des de la regidoria de Promociķ Econōmica es recorda que el creixement comercial es basa en que tots juguem amb les mateixes regles i es respecti la seguretat del consumidor.

Es dķna el cas que aquest mateix establiment comercial ja ha estat desobeīnt durant tot l'estiu les ordenances d'ocupaciķ de la via pública amb la instalˇlaciķ d'un expositor de sucs sense autoritzaciķ municipal. A més, aquest expositor comptava amb gel que, amb la calor, provocava bassals d'aigua, amb el conseqüent perill de caiguda per als vianants i de proliferaciķ del mosquit tigre per l'aigua acumulada. 

Informaciķ publicada el 14 d'octubre de 2011
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00