Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La platja del Cavaió no s'urbanitzarà sense el consens d'Arenys
cavaió

La direcció general d'Urbanisme de la Generalitat s'ha compromès a no tirar endavant el projecte de recuperació ambiental del Cavaió si no compta amb l'aprovació de l'Ajuntament d'Arenys. Això no atura les obres previstes a la part de Canet, ja que el departament ha acceptat dividir el projecte pels dos pobles.

Aquests compromisos s'obtenen després de la reunió que l'alcalde d'Arenys de Mar, Estanislau Fors, i el seu homòleg canetenc, Jesús Marín, es reunissin ahir amb el director general d'Urbanisme, Pere Solà.

Urbanisme s'ha compromès a licitar i iniciar només les obres que afecten al terme municipal de Canet de Mar, quedant en suspès el projecte previst per a la platja del Cavaió. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Arenys de Mar aconsegueix aturar unes obres que inicialment afectaven al trànsit rodat en aquesta zona, amb la previsió d'eliminar les zones d'aparcament.

El que sí es va acordar és que els accessos dels serveis a Canet es continuaran realitzant per Arenys, atesa la manca d'infraestructures del poble veí.

Després de les negociacions, Urbanisme es compromet a no tirar endavant un projecte que no satisfaci els interessos d'Arenys de Mar. De totes maneres, les converses es reprendran al setembre, ja que també es contempla la possibilitat que el projecte inicial del Cavaió es tiri endavant amb caràcter reversible.

Publicat el 2 d'agost de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^