Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
La platja del Cavaiķ no s'urbanitzarā sense el consens d'Arenys
cavaiķ

La direcciķ general d'Urbanisme de la Generalitat s'ha compromčs a no tirar endavant el projecte de recuperaciķ ambiental del Cavaiķ si no compta amb l'aprovaciķ de l'Ajuntament d'Arenys. Aixō no atura les obres previstes a la part de Canet, ja que el departament ha acceptat dividir el projecte pels dos pobles.

Aquests compromisos s'obtenen després de la reuniķ que l'alcalde d'Arenys de Mar, Estanislau Fors, i el seu homōleg canetenc, Jesús Marín, es reunissin ahir amb el director general d'Urbanisme, Pere Solā.

Urbanisme s'ha compromčs a licitar i iniciar només les obres que afecten al terme municipal de Canet de Mar, quedant en suspčs el projecte previst per a la platja del Cavaiķ. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Arenys de Mar aconsegueix aturar unes obres que inicialment afectaven al trānsit rodat en aquesta zona, amb la previsiķ d'eliminar les zones d'aparcament.

El que sí es va acordar és que els accessos dels serveis a Canet es continuaran realitzant per Arenys, atesa la manca d'infraestructures del poble veí.

Després de les negociacions, Urbanisme es compromet a no tirar endavant un projecte que no satisfaci els interessos d'Arenys de Mar. De totes maneres, les converses es reprendran al setembre, ja que també es contempla la possibilitat que el projecte inicial del Cavaiķ es tiri endavant amb carācter reversible.

Informaciķ publicada el 2 d'agost de 2011
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00