Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les escoles d'Arenys ajuden a regenerar la flora de les platges
Plantada d'arbres a la platja de la Picòrdia Escola Joan Maragall Plantada d'arbres a la platja del Cavaió Escola Sinera Plantada d'arbres a la platja del Cavaió Escola Sinera

L'alumnat de les escoles Joan Maragall i Sinera, d'Arenys de Mar, van participar la setmana passada en la regeneració ambiental de les Platges d'Arenys, amb la plantada de diferents espècies d'arbres al rereplatja de la Picòrdia i desembocadura del rial del Bareu, l'escola Joan Maragall, i a la desembocadura del rial de la Serp, a la platja del Cavaió, l'escola Sinera. Aquesta actuació forma part del projecte de recuperació ambiental i paisatgística de les platges d´Arenys de Mar que es duu a terme des del 2007. Una vegada més, cal agrair als nens i nenes del Sinera i el Joan Maragall, així com als responsables educatius, la seva implicació i les seves ganes per ajudar en la recuperació d´aquestes platges.

Aquestes intervencions han comptat amb la participació de la Brigada Municipal, que s´ha encarregat de tota la logística (realització dels forats, transport dels arbres, aportació de terra vegetal, regs complementaris, col•locació dels tutors, etc.) i han estat coordinades per la Regidoria de Medi Ambient i Platges.

L'Escola Sinera, al Cavaió

Alumnat de 5è del Sinera Alumnat 4t Sinera

Dimarts 8 de març l'alumnat de 4t i 5è del Sinera van ajudar a recuperar ambientalment la platja del Cavaió. Aquest any, s´han plantat un total de 26 tamarius i 10 pins pinyers, tots ells de port arbori. Amb aquesta actuació, s´han creat dos passeigs arbrats d´accés a la zona de bany a banda i banda dels espais de protecció del rial de la Serp, i s´ha reforçat l´alineació de tamarius que hi ha al rereplatja, paral•lela al tancat perimetral de la platja. 

L'Escola Joan Maragall, a la Picòrdia

Alumnat 6è de primària Escola MaragallDijous 10 de març l'alumnat de 6è del Joan Maragall van fer la seva aportació a la platja de la Picòrdia. Aquest any, s´han plantat un total de 14 tamarius i 30 pins pinyers, tots ells de port arbori. Amb aquesta actuació, s´ha creat un nou passeig arbrat d´accés a la zona de bany al cantó dret del rial del Bareu, i s´ha creat una nova pineda a l´espai que ocupava l´antiga zona de jocs infantils de Can Martínez. També s´ha ampliat la pineda ja existent al rereplatja de la Picòrdia.

Publicat el 14 de març de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^