Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La vila d'Arenys de Mar fa un reconeixement a Cesc Fàbregas

Moltes gràcies

Encara amb la memòria plena dels records de l´homenatge a en Cesc, ahir 1 d'agost de 2010, aquesta corporació municipal vol fer públic el seu agraïment.

En primer lloc a en Cesc, per la seva trajectòria futbolística, però també pel seu bon caràcter i la seva bona disposició. En Cesc és tan gran jugador com persona.

A la seva família, en gran part present en l´acte i que han estat sempre el puntal d´aquest jugador.

A en Joaquim Garcia, ànima de l´homenatge, persona discreta i tenaç que ha sabut trenar aquest reconeixement fent que tothom se´l sentís seu.

Als amics i col·laboradors desinteressats, com en Xavi Navarro, que ha fet un vídeo de notable qualitat i sentiment, i als clubs de futbol (Club de Futbol Arenys i Futsal) de la nostra vila, entregats en aquest homenatge, i especialment els més petits que veuen com en Cesc és un model a seguir.

I en el fons a tots els arenyencs i arenyenques que hem gaudit i participat d´una festa nostra i entranyable que ja forma part de la nostra història. 

Ramon Vinyes i Vilà
Alcalde

Diumenge dia 1 d'agost a les 21.30 hores a la plaça de l'Església d'Arenys de Mar, Cesc Fàbregas rebrà un reconeixement per part de la seva vila on, entre d'altres accions, se li concedirà la Medalla de la Vila, pels mèrits aconseguits en la seva carrera professional.Actualització: El reconeixement a Fàbregas es farà a les 21.30 i no a les 20.30 com havíem anunciat anteriorment.

Publicat el 29 de juliol de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^