Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Campanya de recollida d'aliments
Ajuda'ns a Ajudar

L´actual crisi econòmica que travessa el nostre país està afectant també de manera important les condicions de vida d´un nombre creixent d´arenyencs. És per aquest motiu que, per segon any consecutiu, i liderat per Càrites i Creu Roja, amb el suport i col•laboració d´entitats, partits polítics i persones a títol individual, s´organitza una recollida d´aliments el cap de setmana del 17 i 18 d´abril, sota el lema AJUDA´NS A AJUDAR.

L´objectiu de la recollida és poder satisfer la demanda d´aliments que les dues entitats arenyenques, en estreta col•laboració amb els Serveis Socials de l´Ajuntament, estan repartint entre les famílies més necessitades del nostre municipi .
En aquests moments Càrites reparteix aliments a unes 120 famílies i la Creu Roja a unes 20 més. D´aquests aliments, la majoria vénen del programa del “banc d´aliments” de Creu Roja, i des de l´Ajuntament s´han repartit uns paquets d´alimentació per adults i uns altres per a famílies amb nadons.

El perfil de l´usuari/ària de Serveis Socials ha anat canviant aquests darrers anys i ens estem trobant cada vegada amb més famílies amb un grau d´empitjorament de les condicions de vida, provocat per les situacions de precarietat laboral d´aquests moments. Moltes famílies es troben en què els dos membres estan a l´atur i amb un endeutament per despeses d´habitatge molt important.

L´any passat des de Serveis Socials es varen incrementar les ajudes per a subministraments bàsics, per manutenció i per habitatge, i es preveu que per aquest any les demandes vagin en augment. Davant la situació que estem vivint, és important que la població en general vagi prenent consciència, i una bona manera és la iniciativa de la recollida d´aliments, en uns moments que el banc d´aliments es troba sense existències.

Publicat el 13 d'abril de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^