Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El mercat dels dissabtes es trasllada al mig de la Riera, entre el carrer de l'Olivar i el Xifré
Dissabte dia 20 serà l'útim en què el mercat ocuparà l'espai habitual, mentre durin les obres

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i els representants de les 3 associacions que aglutinen els marxants del mercat setmanal han arribat a un acord per a la reubicació del mercat dels dissabtes al matí durant les obres d'urbanització de la Riera. Així, a partir del dissabte 27 de març el mercat s'organitzarà de la següent manera:

1) Sector vorera dreta Olivar-Bisbe Vilà i Mateu, no es toca. Les parades continuen al seu lloc habitual.

2) Sector Jardins del Xifré, zona central Riera. Aquesta zona queda com a àrea exclusiva d´alimentació (totes les parades d´alimentació, tant del tram afectat per obres com la resta). Aquesta és una tendència que s´està imposant en la majoria de mercats no sedentaris i és una proposta que ha vingut de les mateixes associacions.

3) Sector Calisay. Queda igual que sempre, excepte per cobrir les vacants creades per la reubicació de les parades d´alimentació.

4) Sector Calisay-Olivar, llera de la Riera, costat esquerra. Començant per sota del c/ Església-Calisay i en sentit baixada, les parades que ara estan a la vorera (excepte les d'alimentació) baixen a la llera de la Riera. Atès que a la llera no hi ha “obstacles”, en el tram Calisay-Olivar podem situar les parades que avui estan a la vorera fins a les que tenen el seu lloc habitual davant de la Riera Bisbe Pol núm. 41, és a dir, la Pastisseria Danés.

5) Sector Olivar-Calisay, llera de la Riera, costat dret. Començant per sota del c/ Olivar i en sentit baixada, les parades que ara estan a la vorera (excepte les d'alimentació) se situaran en ordre a la llera de la Riera, costat dret, en sentit pujada. Quan arribem a l´altura del núm. 54-56, antiga Sala Mercè (davant de la Pastisseria Danés, però a l´altra vorera), les parades se situaran fins a esgotar l´espai que hi ha a la llera (és a dir, quan ja arribem al c/ Església-Calisay).

6) Espais vacants: Les parades que encara resten per reubicar (les darreres de banda i banda, més properes a l´ajuntament) se situen en els espais vacants que tenim al sector Calisay i a la Riera Pare Fita, en el tram Santa Clara-Arxipest Rigau.

Per tot això, cal tenir en compte que els dissabtes a partir de les 4h i fins a les 16h (quan els marxants ja han desmuntat) les dues àrees de zona blava afectades són exclusives del mercat setmanal i per aquesta raó estarà prohibit aparcar-hi i, evidentment, circular-hi. Informació actualitzada el 7 d'abril de 2010.(

Publicat el 18 de març de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^