Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Oficina de Turisme
  • L'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar està situada a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament a la Riera Bisbe Pol, número 8.

    Tal com regula el DECRET 66/2014, de 13 de maig, de regulació dels Serveis d'Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya. Es tracta d’un equipament d’informació, difusió i atenció turística que ofereixen orientació als usuaris turístics per mitjà d’un suport global durant la seva estada i els faciliten informació i prestacions relacionades amb l’allotjament, el transport, els serveis, els espectacles i la resta d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure.

    El seu horari en temporada baixa és de 10 a 14h, de dimarts a dissabte, i en temporada alta (de Setmana santa a final de setembre), de 10 a 14h, de dimarts a diumenge.

    Oficina de Turisme

    Des del 2017 forma part del projecte Punts d'Informació turístics (PITs) de l'Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i que es coordina des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. L’objectiu general del projecte PITs és dotar a les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística (ja siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada. Amb aquesta iniciativa es busca millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix en el territori, crear una xarxa d’informació turística públic-privada i donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.

    L’Oficina de Turisme, des del 2017 ha anat renovant cada any, el distintiu "Compromís de sostenibilitat Turística Biosphere". El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR). Aquest distintiu a la província de Barcelon es posa en pràctica a l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es distingeix a través de les marques turístiques. D’aquesta manera les empreses del territori poden participar sota el seu lideratge, a un nivell d’exigència menor que amb la certificació. 

    Els compromisos assumits en matèria de turisme sostenible, en concret són:

    • Compromís per la Sostenibilitat de la mà de Biosphere, amb els valors, els objectius i el pla de millora elaborats per l’empresa o l'entitat.
    • Assumpció dels principis de la Carta Mundial de Turisme Sostenible.
    • Compromís de prevenció d'impactes negatius de les instal·lacions i activitats, i maximització dels impactes positius.
    • Compromís de millora contínua en tots els àmbits de la sostenibilitat sociocultural, econòmica i ambiental.
    • Compromís amb la satisfacció de la clientela interna i externa.



    Des de l’Oficina de Turisme  es creen continguts i es manté actualitzada la informació dels esdeveniments i recursos turístics de la destinació per tal de promocionar-los als perfils de les xarxes socials de Turisme: Facebook i Instagram

     


     

  • Podeu accedir al web de Turisme d'Arenys de Mar des d'aquest enllaç.

  • Riera Bisbe Pol, 8. 08350 Arenys de Mar
  • 93 795 70 39
  • turisme@arenysdemar.cat
 
Imprimir
^