Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Servei municipal d'enllumenat públic
 • Servei municipal que s'encarrega de l'enllumenat públic, servei del qual s'ocupa l'empresa Boquet SA.

 • Serveis que ofereixen

  Sabem què cal fer quan es produeix una avaria a l'enllumenat?

  És evident que els Serveis Tècnics municipals, la Brigada municipal d'obres i serveis i la Policia Local, detecten sovint anomalies o desperfectes a la xarxa d'enllumenat públic, que comuniquen immediatament. Però creiem sincerament que la vostra col·laboració pot ser també cabdal perquè cap punt d'Arenys no quedi a les fosques.

  Si quan sortiu de casa, veieu que la làmpada d'un fanal s'ha fos, o que la llum fa pampallugues, o es produeix una avaria important en el subministrament elèctric del vostre veïnat després d´una forta pluja, podeu trucar a qualsevol hora del dia a aquest telèfon (24 hores):  93.799.02.12, i els serveis de conservació, reparació, i manteniment de l'enllumenat faran la reparació al més aviat possible. A més, si es tracta d'una urgència, us podeu adreçar al 608.308.894.

  El bon funcionament de l'enllumenat públic depèn també en bona part de tots nosaltres. El fet que qualsevol anomalia es detecti de seguida i que els serveis de manteniment puguin actuar amb celeritat, pot afavorir la qualitat del servei.

  En aquest sentit, el vostre Ajuntament us demana la col·laboració. Si us plau, informeu de qualsevol mal funcionament de la xarxa d´enllumenat públic al telèfon de notificació d'avaries de Boquet (l´empresa que gestiona el manteniment d´instal·lacions d´enllumenat públic a la nostra vila), el 93.799.02.12. També podeu comunicar la incidència a través d'Internet, clicant aquest enllaç i omplint un breu formulari.

 • 93.799.02.12 (avaries) / 608.308.894 (urgències)
 • Àmbit
  Equipaments i serveis d'àmbit administratiu
Publicat el 15 de desembre de 2009
^