Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Policia Local engega una campanya informativa per millorar la seguretat als comerços
S'incrementarà la vigilància a peu per la zona comercial i es repartirà a totes les botigues un tríptic amb consells per evitar robatoris
La Policia Local d'Arenys de Mar posarà en marxa el dia 11 de desembre una campanya per reforçar la seguretat als comerços locals. La campanya Per un comerç més segur té una doble vessant. En primer lloc, es duplicarà la vigilància per la zona comercial de la vila amb patrulles a peu, els dies laborables. El segon objectiu és informar els botiguers de com evitar robatoris a les seves botigues. Les Regidories de Seguretat Ciutadana i Comunicació han editat un tríptic informatiu a tot color amb consells útils a tenir en compte, especialment ara que s'incrementa l'activitat comercial per la campanya de Nadal.
La informació del tríptic s'estructura en tres apartats: consells per reduir el risc de robatoris, com actuar en cas d'un atracament i consells a l'hora de tancar el comerç. A més, en la contraportada es recorden els telèfons d'urgències, que sempre cal tenir ben a l'abast.


Publicat el 7 de desembre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^