Arenys de Mar
Portada>Igualtat>Serveis de la Regidoria d'Igualtat
Botķ que mostra/amaga menú lateral
SERVEIS DE LA REGIDORIA D'IGUALTAT

SERVEIS DE LA REGIDORIA D'IGUALTAT:

ˇ SIAD:

Servei d'Informaciķ i Atenciķ a les Dones del Consell Comarcal del Maresme. Té l'objectiu d'afavorir les relacions d´igualtat entre homes i dones del Maresme, on podrās rebre assessorament jurídic i psicolčgic en: drets laborals, socials, personals. i familiars. Visites a Arenys de Mar cal trucar abans al tel.937 411 622 per concertar cita prčvia. És gratuīt i al teu servei.

. SERVEI D'INFORMACIĶ A LA MEDIACIĶ:

A través d'aquest Servei pots informar-te de la possibilitat de resoldre conflictes de caire familiar i personal i de quin és el procediment per iniciar un procés de mediaciķ. Aquest és un servei en conveni amb el Centre de Mediaciķ de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya.

Per concertar sessiķ informativa: Tel. 937 959 777.

Memōria del Servei d'Informaciķ a la Mediaciķ 2013

Memōria del Servei d'Informaciķ a la Mediaciķ 2013

Memōria del Servei d'Informaciķ a la Mediaciķ 2013

Fitxer: MEMORIA_2013_SIM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 9
Mida: 799,84 kB

PER A DONES EN RISC O EN SITUACIĶ DE VIOLČNCIA MASCLISTA

Et posarem en contacte amb la xarxa que preveu el Protocol de Violčncia de Gčnere i sempre estarās acompanyada i amb la māxima discreciķ.

En cas d'urgčncia? Moltes vegades aquestes situacions límit es donen fora d'horari d'oficina i sobretot en cap de setmana, llavors no ho dubtis la Policia Local (urgčncies 092) saben el que han de fer en cada moment. També el Cos de Mossos d´Esquadra té un Grup d'Atenciķ Especialitzat, a Arenys mateix. Tel. 937 418 900.

900 900 120 contra la violčncia masclista

Destaquem
 
^