Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#VENTCAT Tornem a l'escola
Es reprèn l'activitat escolar després de l'aturada per prevenció meteorològica

La previsió meteorològica i el seguiment del temporal Glòria permeten aixecar les mesures de prevenció i s'ha acordat que, aquest dimecres, es pugui reprendre l'activitat escolar a la vila. 

Segons l'informe de Meteomar, el servei meteorològic del Consell Comarcal, es preveu que segueixi plovent fins a les cinc de la matinada propera. En lloc de fer-ho amb la persistència que ho ha estat fent avui és possible que sigui amb intermitència però amb  més intensitat. El vent i el temporal marítim ens seguiran acompanyant.

Tot els els centres escolars, des de les dues escoles bressol, les escoles de primària Joan Maragall i Sinera, el centre de la Presentació i l'Institut Els Tres Turons, reobren i retorna la seva activitat docent. Les classes es reprendran però els patis del centre seguiran tancats i els alumnes no hi podran accedir.

Al complex esportiu del Fondo de les Creus seguirà tancada la piscina però l'UFEC reinicia la sala de fitness i les classes dirigides. Les pistes poliesportives seguiran tancades fins que acabi el temporal d'aigua.

Queden suspeses totes les activitats a l'aire lliure. Els parcs municipals seguiran tancats d'acord a la mesura que ja es va prendre diumenge amb els primers episodis de vent.

La situació d'alerta encara no ha acabat i per tant  insistim que no s'aparquin vehicles als rials i zones inundables i que les persones no acostin a les esculleres, les platges, ni al Camí de mar, que seguirà tancat.

Publicat el 21 de gener de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^