Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Del 17 al 25 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR, per les sigles en anglès). Amb motiu d'aquesta setmana, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha organitzat un conjunt d'actes per tal de commemorar-la conjuntament amb la resta d’Europa.

El primer acte que es portarà a terme és la presentació del nou Pla Local de Prevenció de Residus de la vila. Serà el dijous 22 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Seguidament, es llençarà la campanya “Mmmm’agrada. Cap a casa!” amb l’objectiu de conscienciar sobre el malbaratament alimentari als bars i restaurants del municipi. La iniciativa oferirà, entre altres actuacions, unes caixetes als establiments perquè ofereixin als clients la opció d’emportar-se el menjar sobrant.

A més, també es farà el taller “Sortim de Compres” que tindrà lloc a l’IES Els Tres Turons amb l’objectiu de fomentar la reflexió per a una compra més responsable i sostenible. Els àmbits a tractar són els de l'alimentació, la roba, els telèfons, els plàstics i els productes d'higiene i cosmètica. Aquest taller es fa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) és una iniciativa que promou la implementació d’accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus al llarg d’una setmana. Aquí hi teniu més informació.

Publicat el 19 de novembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^