Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Vols rebre l'A Tocar Ratlla i les notes de premsa a la teva bústia de correu electrònic?
Si ho vols, també et podem fer arribar les notes de premsa amb tota la informació municipal

El butlletí d'informació municipal es reparteix mensualment casa per casa per fer arribar tota la informació municipal a la població. A més, però, també se'n distribueix la versió en .pdf a totes aquelles persones que ho sol·liciten.

Així, si t'interessa rebre a la teva bústia de correu electrònic la versió digital de l'A Tocar Ratlla, només cal que emplenis aquest formulari.

Si, a més, t'interessa rebre totes les notes de premsa que genera la informació municipal, també pots marcar l'opció i et farem arribar totes les novetats del web municipal.

*
*
Quina informació vols rebre?

D´acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana. Per donar-vos de baixa d'aquest servei, només cal que ho comuniqueu a través d'un correu electrònic a premsa@arenysdemar.cat.

 
^