Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Deel 30 d'octubre al 19 de novembre de 2017, totes les persones empadronades a Arenys de Mar i majors de 16 anys poden votar aquelles accions que voldrien que es portessin a terme durant el 2018 a la vila, ja sigui a nivell de despesa corrent (referides a serveis i projectes) com a nivell d'inversions.

En total, s'hi destinen 190.000 euros del pressupost del 2018, que es repartiran entre les accions guanyadores mitjançant els vots dels vilatans.

Recordem que aquesta edició del Pressupost Participatiu ha assolit rècords de participació fins ara mai vistos a la vila, amb fins a 1.364 propostes formulades per 740 persones. A més, i com a novetat d'enguany, les propostes que finalment passen a la fase de votació han sorgit arran d'un procés de reflexió i debat ciutadà. D'aquí han sorgit les 32 propostes finalistes que ja es poden votar fins al 19 de novembre.

Cada persona podrà votar un màxim de 5 accions (2 de despesa corrent i 3 d'inversions). Podeu participar mitjançant aquest formulari web, com també a les urnes que trobareu distribuïdes en equipaments municipals i comerços, així com a les taules al carrer que trobareu els pròxims dies a la vila.

Publicat el 30 d'octubre de 2017